The Bronson Project

 

Vilka mål har du med din träning?

Kanske vill du bli smidigare, öka muskelmassan, bli starkare eller klara den där hinderbanan? 

Vi tycker att man ska träna med tydliga mål och mätbara resultat, och vi vet att det blir enklare om det är upplagt som ett projekt som har en start och ett slut. Vi vet också att de allra flesta går omkring och tänker på något de skulle vilja uppnå tränings- eller hälsomässigt, men hur börjar man?

Just därför utvecklade vi The Bronson Project. Träningsprogram med tydliga start- och slutdatum, personliga målsättningar, allt baserat på hård och smart träning.

5 oktober - Bronson Hellfire - Säkra din plats till höstens största utmaning. 90 dagars hård träning med vårt träningsschema "Hellfire".

Läs mer och köp idag

 

Gymträning

Vill du träna på gymmet? Då är The Bronson Project's träningsprogram något för dig. Det är ett stenhårt träningsprogram som du kör på gymmet. Ett program på 3 faser som sträcker sig över 3 månader. Faserna du kör är muskelmassa, styrka och intensitet. På så vis kommer din träning alltid att vara varierande, utvecklande och dynamisk. När du har klarat av 3 faser i rad så har du genomfört ett fullt officiellt Bronson Project på totalt 3 månader. Sen är det bara att börja om igen, med nya mål och ett nytt projekt. Flera av våra medlemmar är upp i sitt 7e eller 8e hela Bronson projekt!

BRONSON HELLFIRE: Höstens stora satsning. Träningsupplägget innebär fyra stenhårda träningspass i veckan. Säkra din plats innan 5 oktober!. 

Läs mer och köp idag

Liveträning


Vill du köra gruppträning på fasta tider tillsammans med andra? Då ska du testa Bronson LIVE som är livestreamad gruppträning där du tränar tillsammans med våra coacher hemifrån. Du kopplar enkelt upp dig och kan se coachen, följa passet och göra ditt bästa för att utmana dig själv. Vi har olika pass och längder, den gemensamma faktorn är att det är effektivt, enkelt att komma igång och roligt att träna. 

Våra livepass:

Bronson Bootcamp - 30 minuters kroppsviktsträning uppdelat i 3 delar; smidighet, styrka, kondition. 

Atlet yoga™  - En yogaform för dig som tränar mycket annat och vill komplettera med rörlighet och smidighet.
Vi jobbar med enkla yogapositioner där du hinner med att hitta in i positionerna, andas och låta stretchen ta. Njut av att känna hur musklerna slappnar av. Yoga rätt av helt enkelt.

 

Hur kommer jag igång?

Det går snabbt och enkelt att komma igång. The Bronson Project är en prenumerationstjänst där du tränar och stannar så länge du vill.

  • Inga bindningstider eller konstigheter. Dina träningsprogram uppdateras automatiskt och du får träna hur mycket du vill. Du kan också välja att köpa ett projekt på 90 dagar, exemeplvis vårt 90 dagars träningsupplägg "Hellfire" med start den 5 oktober.  Det gör du i vår shop.

 

Det tar max 5 min

  1. Skapa ett konto genom att klicka här
     
  2. Köp din plats till nästa start  eller prenumerera för live träning.
     
  3. Välkommen in i gemenskapen!

Har du några frågor är du varmt välkommen att maila Coach Staffan.

Vi finns alltid här för frågor och support: staffan@thebronsonproject.com